fotografering med lisa






pictures of you


i've been looking so long at these pictures of you
that i almost believe that they're real
i've been living so long with my pictures of you
that i almost believe that the pictures are
all i can feel

i wish i could fly away from here


100925

Hälsade på hemma hos Anders och Lina för första gången, det är en fruktansvärt fin lägenhet. Jag ska försöka hitta på en fin inflyttningspresent.


tvtittande


Jag är sjuk igen. Har tillbringat dagen i soffan och sett diverse skitprogram på TV med stor inlevelse, grät till exempel till Extreme home makeover.
Dessutom är jag lite smått bitter över att jag missar matchen mot Kalmar ikväll, men min kropp orkar verkligen inte. Istället ska jag lägga mig i sängen och titta på CSI.

jagad genom södermalm

Kvällen som började så fint och trevligt hemma hos Moa och därefter på puben/krogen i Vårby slutade med att jag blev förföljd av två killar som hade världens läskigaste ögon. Jag lyckades skaka av mig dem efter att ha gått runt hela söder i princip. Sen kom Fredrik med taxi och hämtade upp mig. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv men nu i efterhand kan jag inte förstå varför jag inte sparkade ner dem bara? Det hade jag nog fixat.

fuck it

Sveriges befolkning äcklar mig något så fruktansvärt.

skynda er iväg och rösta

Jag hoppas att ni har röstat eller ska rösta idag, om inte, kom fan inte och klaga sen. Ni har ungefär 50 minuter på er.

kalas

Pandan är klar och jag dricker vin. Väntar på att Fredrik ska bajsa klart sen drar vi till Moa.

dagen blir natt och längtan blir ängslan

Jag lyssnar på Ensamhället och saknar Sanna. Så väldigt mycket. Jag kan inte förstå hur jag ska klara mig utan henne. På riktigt.

jag är övertygad


För att slippa åka till Norrtälje på söndag så förtidsröstade jag i början av veckan. Valet var inte svårt.

friendship


Ikväll har min fantastiska Lisa varit här och färgat mitt hår. Dessutom har vi ätit mat, tittat på TV och diskuterat politik, vi är helt överens. Mycket trevligt.

it won't rain all the time


magelungen 2007 - 2009

Idag saknar jag Magelungen så fruktansvärt mycket. Tryggheten och gemenskapen. Det är märkligt hur man kan sakna tider som var så hemskt jobbiga. Men faktum är att mitt i allt kaos så finns faktiskt några utav dem roligaste stunderna i mitt liv och dessutom de mest fantastiska människorna.

 


we all just drift around



kol?

Nu har jag fått en tid nästa fredag för att kolla om jag har KOL. Det var visst inte så värst troligt men jag har alla symtomen så jag vill kolla upp det ändå. Något är ju fel.

rökning

Nu har jag varit rökfri i fem dagar. Fem jävligt långa dagar.
Imorgon ska jag till doktorn och förhoppningsvis få reda på att jag inte har KOL. Önska mig lycka till.

heja mig

Rökfri i snart två dygn.

never gonna be the same


the way we walk, the way we talk



*

Det är en tung dag idag och jag kom inte iväg till DBT:n. Istället lyssnar jag på sorglig musik och dricker te. Försöker dessutom sluta röka.

fredrik 27

Igår fyllde Fredrik år och jag gjorde en kiwitårta. Han fick lite paket och en ballong också.


två år

I veckan firade jag och Fredrik våran två-årsdag, då kom han hem med den största rosen jag har sett. Ni som känner oss vet att vi inte är särskilt romantiska av oss men jag blev glad. Jag fick även en Pippi-väska. En sån i kartong som man hade när man var liten, jag älskar dom fortfarande. Vet dock inte vad jag ska ha i den, men det känns mindre viktigt.

ensamhället är så kallt



Begravningen var så fruktansvärt, fruktansvärt jobbig. Men fin.
Tack och förlåt, Sanna.

RSS 2.0