norrtälje

Det har varit några fina dagar i Norrtälje. En dag tog jag och Fredrik oss en cykeltur i två timmar. Jag hade glömt bort hur skönt det är att cykla men vilka frihetskänslor det ger. Vi har spelat pingis och spel. Och tittat på fotboll såklart.


Jag gick med Lina ner till sjön för att titta på när hon fiskade och det var mig en syn det! När hon kastade kastspö så fastnade linan i vassen, hon slet och slet tills... spöt gick av och ramlade i sjön! När jag skulle vara lite snäll och duktig och fånga upp spöt så sjönk det till botten. Det är sånt man vill ha på film minsann.

midsommarafton

Jag började morgonen med att följa med mamma när hon plockade blommor själv låg jag och kröp i buskarna.



Lina hade styrt upp en festlig sjukamp som inte gick helt enligt planerna men det var jävligt kul ändå. I övrigt bjöd kvällen på sång, dans och pingis bland annat. Mycket värt.


jobb


Jag glömde berätta det att jag jobbade i måndags! I fem hela timmar och jag känner mig verkligen stolt över mig själv. En hög med minst tusen papper sorterade jag in i pärmar så fint.
Idag ska jag på DBT och det ska inte bli jobbigt, för jag har gjort allting som vi kommit överens om att jag ska göra. Känns jävligt skönt. Efter det så bär det av till Norrtälje igen där jag ska stanna tills på söndag, men Fredrik och Skrållan kommer inte förrän på fredag. Men det ska bli skoj.

en helg i Norrtälje

I fredags åkte jag in till centralen och mötte upp min käre vän Fatiha, det var oerhört längesen vi sågs så det var fint. Jag köpte te för 25 kronor på Wayne's där vi satt och tittade på regnet som bokstavligen öste ner. När vi hade sagt hej då tog jag bussen till Norrtälje där mamma hämtade upp mig. Ingen annan var hemma. Vi åt räkmackor, drack vin, löste korsord och pratade skit. Jag somnade inte förrän halv fem på morgonen.


Lördag var en väldigt lugn dag, jag bara flöt omkring och mådde bra. Jag och mamma tog en cykeltur för att handla chips sen satt jag mest och löste korsord och slötittade på film.


I söndags åkte jag med mamma och pappa in till Norrtälje för att fixa ett Comviq-abonnemang till mig, men jag hade glömt legget så det blev ju ingenting. Istället fick jag en tröja för 149 kronor på Rusta. Vi hälsade på Lina på Lidl och handlade grillmat. Kvällen blev mysig.



+





tacka nej eller försöka

I lite drygt en vecka har jag haft ont i halsen och öronen och går omkring och fryser. Men jag blir liksom inte sjuk på riktigt. Har dessutom domningar i fingrar och händer. Vet inte vad som är fel. Givetvis tror jag att jag har fått någon livsfarlig sjukdom.

Jag har kommit in på Omvårdnadsprogrammet distans på Komvux. Och det är ju jävligt roligt. MEN varje termin ingår 5-8 veckors praktik 5-6 dagar i veckan och det får mig att fundera på om jag ska tacka nej. För så mycket praktik är jag övertygad om att jag inte klarar av. Jag kan inte gå från att göra ingenting till att "jobba" sex timmar om dagen. Men samtidigt vill jag inte ge upp innan jag ens har försökt.

sommaren får gärna flyga förbi fort

Det känns som att det är höst, jag har på mig mina raggsockor och går invirad i zebrafilten. Läser en utav födelsedagsböckerna. Vill ha varm choklad. Längtar till vintern.


födelsedagen

På lördagsförmiddagen så pallrade jag och Fredrik oss iväg med buss till Norrtälje. Fredrik somnade som en stock klockan halv nio. Jag låg i sängen och spelade kort med mig själv (jävligt givande) och slötittade på film innan jag tillslut somnade jag med. På morgonen vaknade jag av att mamma och pappa kom sjungandes in med frukost och paket. Så fint så. Min familj är bäst i världen.



maskeraden

Maskeraden blev väldigt lyckat trots att några gäster inte dök upp. Evelina som jag inte träffat på ett och ett halvt år kom också, vilket var jävligt kul. Alla var så tjusigt utklädda och jag var glad.



Jag hade klätt ut mig till Abby från NCIS, men tog dumt nog ingen bild på det så jag bjuder på mina hemmagjorda Caf-Pow som utgjorde en mycket viktig del av min klädsel. Kan tillägga att jag ägnade en lång, lång tid för att få till den.

wentworth miller

Jag hade lovat mig själv att aldrig skriva ett sånt här fånigt inlägg, men jag kan inte låta bli. Det jag vill säga är att den här mannen gärna får komma hem till mig och leka. Damn!


födelsedagsmaskerad

På söndag fyller jag år men jag har bestämt mig för att fira det med en maskerad med mina vänner redan imorgon och jag är sjukt peppad. Idag blev jag klar med hela utstyrseln - det kan nog bli grymt. Dessutom har jag gjort en frågesport och köpt ett litet pris. Fest!

not alone but on my own


Sömlösheten äter upp mig men jag försöker sysselsätta mig med att måla och lyssna på Popsicle.

everyone can see you now


och ännu en helg har passerat

Helgen tillbringade jag hos min fantastiska familj i Norrtälje. Jag har gråtit floder i mitt rum till den sorgligaste spellistan jag har på min gamla dator, men jag har också skrattat mig till magkramp när vi har spelat spel. Och när Skrållan för första gången blev utsläppt i koppel på gräsmattan så kändes livet faktiskt riktigt fint.



RSS 2.0