dublin

Jag hatar fortfarande våren och jag är så hemskt trött i både huvud och kropp men det är åtminstone lite lättare att andas.
Nästa söndag är det äntligen dags för Allsvenskan att dra igång igen och på måndag flyger jag till Dublin (alldeles själv, skiter ner mig) för att hälsa på Lisa! Det ska bli så fint att få se henne igen.

veckans mest spelade låt


jag hatar dig, våren

Det är den tiden på året nu. Den tiden då det känns som att hela världen rasar samman över dig. Då ångesten biter tag i dig och gör att du inte ens kan stå upprätt. När du tror att alla hånskrattar åt dig bakom din rygg. När du känner dig så äcklig att speglarna måste täckas över och ingen får röra dig. Den tiden då suget efter rakbladen slår dig i ansiktet, igen och igen och igen, fast du vet att det vore att gå åt helt fel håll när du egentligen bara vill framåt.

veckans mest spelade låt


Lyssna bara, bara lyssna. Det är fantastiskt.

stockholm




tre bilder från helgen

Fredag
Jag åkte buss till mammas jobb för att laga en tand. Bedövningen höll i sig i sex timmar men annars gick det bra.

Lördag
Min älskade storebror fyllde 25 år och fick frukost på sängen hemma hos mamma och pappa.

Söndag
Jag åkte in till stan för att fika med Maria och jag insåg att vi måste träffas oftare. Fina, fina Maria.

senaste veckorna

Förrförra veckan var som sagt Amanda i Stockholm och jag passade på att vara med henne så mycket som möjligt. En dag gick vi runt och kollade i affärer, en annan var vi på Sjöhistoriska och sista kvällen var vi på gayklubb på Södra Teatern. Mycket roligt.

Här är Amanda snygg i väntan på bussen på Djurgårdsbron.


Anna var med på Sjöhistoriska.

Den kvällen var jag och såg på The Stig Helmer-story med pappa.

Här är en bild på mig i mina glasögon!

På söndagen sa jag hej då till en sjukt bakis Amanda på Cityterminalen. Hemskt sorgligt förstås.

Här är världens vackraste kanin.


Fredrik åkte på fotbollsresa till Hamburg (såklart jag inte blev avunsjuk), då passade jag och mamma på att måla om i sovrummet. Men innan vi började med det så åt vi middag på en trevlig liten restaurang.


Såhär såg det ut efter första lagret med röd färg, inte så fint.

Vi flyttade ut sängen i vardagsrummet (det var så himla mysigt att den blev kvar där i två nätter till) och somnade till Vänner. Jag och Skrållan fick dock inte sova så mycket eftersom att mamma snarkade som ett jävla troll.

När alla väggar var färdigmålade så började jag sortera våra filmer för att få lite ordning i hyllorna. Då insåg jag att vi har väldigt många...


veckans mest spelade låt


veckans mest spelade låt


Vilket jävla geni. Helvete.

thåström på cirkus

I veckan var jag på Cirkus med Johanna och kollade på Thåström. Det är den bästa konserten jag någonsin har varit på. Den var så jävla... intenstiv. Så helt fantastisk. Dessutom var Bruno K. Öijer där och läste två dikter. Det var magi från början till slut.





Jag tackar Neaa för lånet av kameran.

RSS 2.0