helgen lite kort

I lördags firade vi Fredrik med bowling och krogen. Det var faktiskt väldigt trevligt, sista tiden på krogen var väl dock inte helt okej. Det slutade med att jag och Fredrik tog en taxi hem och somnade.
Igår åkte vi till Heron City, bokade biljetter till Flickan som lekte med elden och såg den nya Beck. Den var okej, inte mer än så.

Nu sitter jag i sängen, vi har precis ätit varsin pizza, så jag är lite övermätt. Vi ska snart röka och titta på Magdalenasystrarna, en riktigt bra film - se den!

klibbiga toner för billiga kronor

I förra inlägget var jag mycket upprymd över min nya fina dator, det var ju kul. Men nu är den paj, trasig, kaputt. Inte lika kul. Ska lämna tillbaka den idag och hoppas på en ny. Fruktansvärt irriterande.

I fredags var jag och Fredrik på kalas hos min älsklade pingla Felicia, det var en mycket trevlig kväll men efter ett par timmar så tappade vi dock bort Felicia som vid det laget var väldigt berusad och jag insåg att jag inte skulle hitta henne någonstans. Funkade inte att ringa heller. Då drog vi oss hemmåt, Fredrik somnade och jag svullade i mig en påse chips och drack tio liter vatten ungefär, men ändå var allt jag drömde om just vatten.
Klockan elva vaknade vi med pannknack och en härlig smak av bakfylla i munnen och drog och köpte godis.
På kvällen satt jag i duschen i två timmar och tvättade ur mitt skatbo till hår, vilket var på tiden. Jag trodde på allvar att jag skulle bli tvungen att klippa av hela skiten.

we look so good together

Förra veckan fick jag en laptop av mamma och pappa, utan att ha bett om det. Väldigt fin är den, jag är väldigt nöjd och glad. Och nu kan jag göra mitt skolarbete på Magelungen vilket är väldigt nödvändigt.

I söndags firade jag och Fredrik ett helt år tillsammans, det var en fin dag. Vi spenderade den mesta tiden i bilen och lyssnade på ljudbok. Vi stannade och gick in på Elgiganten och köpte tolv stycken rysare för 199:-, ett kap tyckte vi.
På kvällen åt vi jävligt god lax med pesto. Sen tillbringade vi resten av kvällen i sängen. Väldigt mysigt.

Just nu: Jag sitter i Fredriks säng, äter mackor och tittar på OC. Min tå är blå, svullen och gör väldigt ont. Jag vet inte hur, men jag lyckades klämma den i bildörren igår.

jag är?



Mitt arbete till skolan. Uppgiften var "Jag är?" och jag valde att gestalta ett val mellan friskt och sjukt.
Ett val som ständigt återkommer hos mig. Syns knappt på den här bilden, men ena skålen är fylld med rakblad (det sjuka) och den andra är fylld med godis (det friska).
Gräset och solljuset representerar ett hopp i allt det hopplösa.

RSS 2.0