veckans mest spelade låt


Ja, det är mycket Thåström just nu.

ångest

Jag har haft två hemska dagar, kvällar och nätter. Ångesten bara kom utan förvarning och förlamade till en början hela mig. Jag har svårt att andas och svårt att prata. Och sen det där spikandet i magen, det gör mig lite rädd. Jag tror att jag är sjutton igen.
Men nu är i alla fall Amanda i Stockholm, det måste betyda att det blir bättre. Åtminstone ett tag.

veckans mest spelade låt


(Eller egentligen hela nya skivan.)

dödsdansen

När mamma fyllde år förra veckan fick hon två teaterbiljetter från mig så idag var vi på Stadsteatern och såg Dödsdansen. Helt klart sevärd. Allan Svensson var väldigt bra, men för mig kommer han alltid att vara brevbäraren Gustav Svensson.


signering

Igår tog jag mig till Pet Sounds där Thåström signerade sin nya skiva, tyvärr fick man inte fotografera. Men helvete, vilken jävla karl. Kön hann bli skapligt lång innan jag gick därifrån.


beväpna dig med vingar

Idag damp den ner i brevlådan. Stod en stund och bara höll i den sedan började jag bläddra. Thåströms nya skiva. Jag har lyssnat igenom den en gång, två gånger, tre gånger. Ja. Den är fantastisk.

veckans mest spelade låt


skridskor

För några dagar sedan såg jag och Fredrik att de har gjort en liten skridskobana alldeles intill oss så idag bestämde vi oss för att gå dit och åka lite. Jag har inte stått på ett par skridskor på ungefär tio(!) år, trots det så gick det väldigt bra eller åtminstone helt okej. En gång i tiden spelade jag faktiskt bandy...

Bildbevis!


Lennie Skifs och gamla skolkamrater

I onsdags var det min mammas födelsedag och det skulle såklart firas. På kvällen träffades hela familjen plus Fredrik och Lina på Tyrol, först för att äta middag och sedan för att se Björn Skifs och Lennie Norman. Det var faktiskt riktigt roligt måste jag erkänna. Jag är lite bitter över att man inte fick fotografera, vi satt så bra till och helvete vilka bra bilder jag hade kunnat få. Smygtog en bild i alla fall, men då skämdes min bror så mycket att det var lika bra att stoppa ner kameran igen.


I torsdags tog jag en fika med Mickan. Efter det gick vi på något slags mingel i en gammal skolkompis skoaffär, och där träffade vi massa gamla vänner. Det var hur roligt som helst!

glasögonorm

Jag har varit hos optikern idag, jag har redan glömt bort vad felet jag har kallas för, men jag fick en jävligt bra förklaring. Jag fick med mig bågar hem för att prova lite. Det finns ju en hel jävla djungel med bågar, hur väljer man?
Efteråt bjöd pappa på fika, det är det pappor är till för.


raw comedy

Jag och Fredrik började lördagen med pannkakor, bär och glass. Helt okej frukost, eller lunch. På kvällen mötte vi upp mamma, pappa och Anders på Söders hjärta för att fira pappas födelsedag. Sen promenerade vi till Hilton för att gå på RAW comedy, fantastiskt roligt! Jag har verkligen världens bästa familj.


veckans mest spelade låt


självdisciplin?

Här sitter jag med en kopp te och hittar ständigt på nya saker som jag bara måste göra, fast jag vet att jag egentligen borde plugga.

RSS 2.0