avd 51 med fina vänner

Idag mötte Moa upp mig vid Slussen innan vi gick till skolan, det var fint av henne. Efter skolan så skulle vi hälsa på hos Sanna. Men på vägen dit blev det först ett litet stopp i en videoaffär där jag köpte Förintelsen-boxen för så lite som en hundring. Stopp nummer två blev på Gina Tricot där Moa hade ett presentkort att göra av med. Själv fick jag med mig en kjol för en femtiolapp. Känns helt okej. När vi väl kom fram till S:t Göran där Sanna befinner sig så hade vi ingen aning om vart det ligger, vi gick in vid varje informationsdisk och frågade efter avd. 51 men alla skickar oss vidare. Tillslut kom vi faktiskt fram och det var skönt att se Sanna igen, fina, fina Sanna. Vi satt och spelade kort och pratade om ingenting egentligen, men det var fint.
Nu sitter jag i sängen i Bandhagen och tittar halvt på Pippi på rymmen. Jag har precis tagit mina sömntabletter och hoppas att natten blir betydligt bättre än i natt. Men jag känner redan att ångesten äter i magen på mig. Men det ska ordna sig.

sömnlöshet

Jag har sovit sammanlagt tre timmar på fyra dagar och jag är så trött att jag mest vill lägga mig ner och dö.
Men pappa hjälpte mig att ringa till läkaren så att jag har fått sömntabletter för ett tag igen och jag hoppas verkligen att det hjälper. Jag trotsade tröttheten tidigare idag och gick på en promenad med Fredrik. När alla andra klagar på kylan så måste jag bara säga att jag älskar den! När ångesten kom och hälsade på när vi var tillbaka så la jag mig bara ner i sängen och grät. Ångesten gick dock över lika plötsligt som den kom. Istället för att gråta så fnissade jag som en skolflicka när Skrållan skuttade runt i sängen.



bilder






RSS 2.0