örebro


För två veckor sedan åkte jag till Örebro, där mötte jag upp Fatiha och hennes kompis Kingdao. Vi åt pizza och laddade upp inför kvällen. Jag hann bli rejält nervös innan det var dags för Timbuktu att kliva upp på scenen (jag förstår inte varför jag fortfarande skiter ner mig av nervositet innan konserter).





Timbuktu & Damn!, det var en sjukt jävla bra spelning. Lite ledsen är jag dock för att jag inte tog med min kamera, det hade gått hur bra som helst. Bilderna är tagna med Fatihas kamera, men det dög ju det med.


Lyckades även knipa drygt halva spellistan och det är ju alltid roligt.


Vi åt en efterlängtad frukostbuffé innan det var dags att ta tåget hem. Tack till Kingdao och Henrik för sovplats!

timbuktu

Nu ska jag åka till Örebro och se på Timbuktu och Damn! med Fatiha, kommer bli grymt!

middag med lisa och familj





För två veckor sedan ungefär var Lisa på besök i Sverige efter flera månader på Irland. Det var så jävla fint att se henne igen! Vi började med att gå hem till hennes syster Mikaela, min låtsas-storasyster som jag och Lisa har ordnat discon för och som vi har lekt skola med. Hon bjöd på jävligt goda och hembakade brownies och bullmuffins.
Efter det gick vi och åt middag på Little Dublin med hela hennes familj. Första gången jag träffade Lisas pappa på typ sex år och det var så kul! Mycket, mycket bra kväll. Och nu saknar jag Lisa.

finns det någon som kan höra min röst?


-



sanna




Förra söndagen åkte jag, Fredrik och Elin till Sanna och tände ljus. Det var verkligen fint men jag saknar henne så fruktansvärt mycket.

säg inget till dom andra men jag har länge önskat att jag var en annan



halloweenmaskerad hos felicia


Helgen innan våran maskerad så var jag och Fredrik bjudna på en fest som Felicia och hennes syster hade ordnat. Jag hade klätt ut mig till Uma Thurman i Pulp Fiction, jag har tyvärr ingen bild men jag måste säga att jag var ganska lik. Fredrik var hiphopare med bling-blinghalsband och hela köret men eftersom att vi i pricip bara kände Felicia så var det ju inte så många som förstod att han var utklädd.
Allt var jättefint fixat fast det syns inte riktigt på bilderna. De hade dessutom gjort hur många snygga pumpor som helst, vi fick med oss en hem som vi tänkte ha på våran fest men den hann tyvärr bli möglig.

ett hett tips

Jag har köpt fyra (snart fem!) helt fantastiska bilder från min vän Evelina. Jag är så himla nöjd, nu måste jag bara hitta det perfekta stället att sätta upp dem på! Två av bilderna ska jag dock ge bort i present.


halloweenmaskerad



Ungefär såhär roligt hade vi... höhö.


Såhär stod de i ungefär fem minuter och väntade på deras lagkamrat Fredrik som var ute och rökte, fantastiskt!

Vi försökte få till en lika snygg bild på oss tre som vi tog för sex år sedan, det gick inte så bra. Jag är förövrigt helt sjukt lik min mamma på den här bilden.


De två finalisterna i maskeradtävlingen, det blev tillslut Plupp som kammade hem första priset.


Alla var så himla fina och det blev en sjukt jävla lyckad kväll. Jag hade åtminstone roligt så jag hoppas att alla andra hade det också. Kvällen kunde dock ha fått sluta på ett lite trevligare sätt.

RSS 2.0