disco

Jag och Fredrik hade ett litet 90-talsdisco i helgen, med tuggummipop, grunge och magtröjor. Så fint.


Mickan och Felicia

Maria, Veronica och Ronnie med 90-talsquizet.

Niclas


Och så givetvis en godiskaktus.

Jag klädde ut mig till Mel C, och helt olik var jag väl inte?

veckans mest spelade låt


Jag har tänkt 90-tal och Spice Girls hela veckan.

veckans mest spelade låt


det blir inte bättre

AIK-Norrköping idag, vilken jävla match! Jag kan inte ens minnas när vi senast fick uppleva så många mål. Tre poäng som satt så jävla fint!

det händer grejer

Livet går åt rätt håll. Jag har börjat på ett ställe som heter Nya Verkstan, där jag går två kurser i veckan, en i digital fotografi och en skrivarverkstad. Jag är snart klar med gymnasiekursen Människan socialt och kulturellt och i höst ska jag fortsätta med Psykologi och Medicin 1.
Sömnen däremot går det inte särskilt bra med så jag känner mig trött mest hela tiden.

veckans mest spelade låt


derbynerver

Man vet att det är dags för derby när man inte fått en ynka liten timmes sömn, när man hinner bajsa tre gånger innan dagens första cigarett och all mat växer i munnen.

KROSSA DJURGÅR'N!

veckans mest spelade låt


minkfarmarna

Tittade på SVT:s dokumentär Minkfarmarna idag och blev så fruktansvärt provocerad. Föga förvånande. När en av farmarna skulle kommentera en bild på minkar med sår i huvudet svarade han med att det inte skulle göra honom till en dålig förälder att hans barn hade ett sår i pannan. Och det är ju sant förvisso, men å andra sidan låser han förhoppningsvis inte in sitt barn i en liten gallerbur full med kiss och bajs heller.

120327

 


RSS 2.0