the last bounce

Igår bjöd min älskade mamma med mig på Bounce, fint att göra någonting bara hon och jag. Långa stunder satt jag där med gåshud och bara gapade. Det var grymt!
Dock är jag lite bitter över att det inte var någon visitering - jag kunde alltså ha tagit med mig kameran. Känns jävligt surt faktiskt, jag hade gärna velat ha lite schyssta bilder. Så går det när man inte vågar chansa.

I eftermiddag bär det av till Råsunda igen där AIK förhoppningsvis ska spöa Häcken. Det skulle sitta bra fint.

hostig gnällkärring

Nu har jag varit sjuk i en vecka, jag känner mig lite piggare i kroppen men hostar som en dåre. Det är inte kul att bo med mig när jag är sjuk, jag blir som den värsta surkärringen ni kan tänka er. Jag tycker synd om Fredrik som har fått ta emot väldigt mycket skit under veckan. För att gottgöra honom så har jag nyss vikt ihop alla hans kalsonger och t-shirtar efter tvätten tidigare idag. Jag är verkligen en fantastisk flickvän egentligen.

Den 6-8 maj ska våran klass ställa ut bilder i Hällefors, kul tyckte jag tills det var dags att välja bilder. Alla bilder känns plötsligt helt värdelösa. Det känns som att det kommer bli ett fiasko men jag hoppas att det löser sig.

hemlöshet i stockholm

Vi har jobbat med dokumentärfotografi i skolan de senaste två veckorna. Den senaste uppgiften var att fotografera vad som helst utifrån temat staden. Jag valde att dokumentera hemlösa. Jag blir oerhört nervös av att prata med främlingar men jag fixade det och jag är nöjd. Dessutom var de så trevliga och hjälpsamma. Slänger upp två av bilderna och tackar dem så mycket för hjälpen.


RSS 2.0